Jdi na obsah Jdi na menu

Záhady z vesmíru

6. 9. 2007

Odhalit veřejnosti některé záhadné věci bývá někdy velikým problémem i v oblasti armády. Před touto otázkou stáli vojáci i v případě, když získali UFO z pouště Nového Mexika a také na Wright Fieldu trosky a žijícího mimozemšťana. Skupině studentů letecké válečné univerzity byla, ale tento pohled umožněn.

Všichni byli zavedeni do místnosti, kde jim bylo oznámeno, že se v Roswellu v Novém Mexiku zřítilo UFO. Poté také byli pozvání k bezprostřednímu kontaktu s jedním pasažérem lodi, který jako jediný přežil. Bytost, ale vůbec nevypadala, tak jak se o mimozemšťanech mluví. Měla odstín normální tělesné barvy a vůbec nepřipomínala lidského tvora. Měla velkou hlavu a oči, štěrbinu místo úst a skoro žádný nos.

Obrazek

Událost kterou viděli v rakvi ve Fort Reiley v Kansasu v roce 1947 - šlo o mrtvé dítě, které bylo někam přepravováno. Dítě mělo, ale dlouhé ruce a vypadalo zvláštně. Na jeho ruce byly pouze čtyři prsty a místo nosu mělo nozdry. Ústa připomínaly štěrbinu a uši mu úplně chyběly.

Další události se stal případ, kdy tvor byl ještě naživu, když jeden z mechaniků vypovídal cítil pohled tvora a také muka – smutek  jaká prožívá. „Mimozemšťan zemřel krátce po srážce na následky testů, které na něm dělali.

Možná nám svět mimozemšťanů zůstává ukrytý právě proto, že si neumíme vážit života a zůstáváme skeptičtí k tomu, co neznáme či neumíme nijakým způsobem „lidsky“ vysvětlit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

maty - ...

22. 12. 2009 12:02

Proč všechno závisí jenom na Američanech?Na světě jsou i jiné velmoci které by mohli rozhodovat co a jak se bude s nalazeným mimozemštanem dělat.

petra - ...

29. 12. 2008 20:45

Mimozemšťan zemřel krátce po srážce na následky testů, které na něm dělali. - To je hrozný.