Jdi na obsah Jdi na menu

Byl Měsíc základnou mimozemšťanů?

26. 12. 2007

Již během 18. a 19. století si astronomové povšimli, že se na měsíci dějí podivné věci. Rok 1783: astronom Herschel spatřuje světelnou skvrnu na tmavé části oběžnice.

Rok 1794: Nevil Maselyne spatřil celou „kolonii“ světélkujících bodů. Květen 1870: v kráteru Plato zasvitne oslnivá záře. Rok 1881:astronom W. H. Pickerong uvidí další záři, tentokráte v kráteru Gasendi se rozsvítí jakési podivné linie, připomínající přistávající ranveje.

Rok 1950: astronomové pozorují v oblasti Moře krizí gigantický světelný most, dlouhá asi 40 km.

Obrazek

Lidská posádka stane na měsíci konečně 21. července 1969, miliony televizních diváků sledují televizní přenosy a jsou u vytržení. Jeden z členů posádky hlásí, že na okraji blízkého kráteru svítí světlo, vysílání je okamžitě přerušeno. Radioamatéři, ale zachytili pokračující konverzaci mezi astronauty a řídícím centrem. NASA: „Ty věcičky jsou obrovské, ohromné! Panebože! Tomu by jste nevěřili, říkám, že tam venku jsou jiné vesmírné lodě, seřazené na druhém okraji kráteru. Jsou tu, na měsíci, a sledují nás!“

Plány na výstavbu vesmírné stanice na Měsíci a futuristického městečka byly uloženy do nejspodnějších přihrádek kosmického programu. Hovořilo se i o tom, že části dalších misí byly zfalšovány. Nyní to vypadá, že NASA oprášila původní projekty a chystá se pokračovat v dobývání a průzkumech Měsíce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

valeček - Měsíc jako skvot

16. 3. 2013 21:02

Současní obyvatelé měsíce jsou prý stejně jen skvoteři.Jsou to vesměs mladé civilisace, staré nanejvýš nějakých 100 000 let.Je jich tu prý něco mezi 70 až 120 druhy a většina z nich se chová jako kosmičtí turisti, kteří přiletí na čumendu a zase odletí.
Na měsíci je dodnes registrováno více než 300 umělých objektů, jde o ruiny staré až 1.5 miliardy roků soudě podle stáří kráterů.
Měsíc byl prý vybudován jako gigantická vesmírná loď z kovu,jeho kamený povrch je tlustý 18-12km a sloužil jako štít a maskování. Jeho jádro obsahuje gigantické prázdné prostory což prý bylo změřeno a vypočítáno. Rasa jeho stavitelů již zřejmě miliardy let neexistuje, respektive postoupila do vyžší úrovně bytí a ztrtila zájem.

dušan - myslím

25. 10. 2009 17:51

že nám dávají vědět,že přichází!Přípravují nás kruhama v obilí,neznámá světla na obloze,stará loď na odvrácené straně měsíce!Rok 2012 by nás mohl překvapit návštěvou-vše tomu nasvědčuje.1908 Tunguzska,zachránili nás!Dogonové,Hopiové,Mayové a další kmeny to vědí už dávno,že se vrátí cca po 5000letech,což vychází na rok 2012!!