Jdi na obsah Jdi na menu

Duchovní knihy

30. 12. 2006

Všechny knihy, které zde budou postupně přibývat mi mnohé daly a pozměnily a stále mění můj názor na svět a život. Proto se chci s Vámi podělit o krásno, které v těchto knikách je. Pokud i Vy se rozhodnete některou z knih si přečíst, tak Vám přeji, aby i Vy jste měli při četbě mnoho krásných pocitů.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ObrazekPOSELSTVÍ Z ONOHO SVĚTA - str.76

Ruth Montgomeryová                          

Fascinující poselství nejznámějšího amerického média Arthura Forda ze světa duchů. Automatické psaní je stejně záhadné jako cyklus smrti a narození. Automatické psaní můžeme rovněž vidět a dokonce číst, avšak jeho zdroj, jenž řídí tužku či prsty písařky píšíci na psacím stroji, naše smyslové orgány nejsou s to vnímat.

Úryvek knihy: " Je tady Arthur Ford a chce, abys věděla, že je zcela v pořádku. Cítí se báječně a nechce, abys ho oplakávala. Je rád, že je zde, víc než si dovedeš představit, protože se vždy těšil na to, až na vlastní oči pozná, jak to zde skutečně vypadá. Říká, že je to daleko krásnější, nž si kdy představoval. A je rád, že se zbavil opotřebovaného těla, jež mu způsobovalo nemalou bolest."

--------------------------------------------------------------------------------------

ObrazekHLEDÁNÍ PRAVDY - str. 172

Ruth Montgomeryová   

Toto dílo se zabývá fascinujícím světem duchů zemřelých osob. Jako známá, zpočátku velmi skeptická novinářka, zde spojila fakta o komunikaci živých s mrtvými, se kterými měla možnost se seznámit. Mé pocity z knihy: Postupem času kniha seznamuje čtenáře se skutečností co následuje po smrti. Mnohé neuvěřitelné příběhy dokreslují jedinečnost této vynikající knihy. Kniha se pro mne stala úvodem do pohledu co je skutečně po životě.

----------------------------------------------------

Obrazek

ŽIVOT POCHÁZÍ ZE ŽIVOTA - str. 294

Šrí Šrímad A. Č. Bhaktivédnta Swami Prabhupáda

Toto dílo uznávaného učitele indické filozofie a náboženství je bezprostřední a trefnou kritikou dnes převládajících teorií a hypotéz moderní vědy. Tato kniha vznikla z rozhovorů učitele a jeho žáků v roce 1973 při procházkách v Los Angeles. Mé pocity z knihy: Šrila Prabhupáda, zde poukazuje zřetelně na chyby vědy a vysvětluje mnohé skutečnosti o funkci planety a života na zemi, ale i mimo něj ... První část je tvořena rozhovorem Šrila Prabhupády s žáky. Další část se věnuje otázkami, které se vztahuji k životu. Obsahem další části je slovník a ke konci je kniha doplněna Sanskrtem - klíčem k výslovnosti. Kniha je velkým přínosem ke vnímání světa jinak než-li jen pohledem. Pochopila jsem, že cílem knihy je vnímaní rozumové.
--------------------------------------------------------------------------------------

ObrazekPYRAMIDY - JEJICH TAJEMSTVÍ, SÍLA A MODERNÍ VYUŽITÍ-str. 141

Ralph Peters

V této knize najdete podrobné objasnění účinků působení pyramid. Pochopíte základní funkci "prapůvodního tvaru a naučíte se jejich blahodárnou sílu cíleně využívat v běžném životě. Autor pořádá semináře a kurzy o využití pyramid, zvládání strachu a práci s vědomím. Mé pocity z knihy: Kniha ve mě vzbudila velký zájem, protože jsem pochopila nejen funkci energii, ale také jednotlivých čaker. Vše je zde podrobně probráno. Také jsou zde matematicky rozebrány pyramidy. Neskutečná přesnost staveb je uchvacující.

--------------------------------------------------------------------------------------

ZÁHADY REINKARNACE - str. 135Obrazek

Ruth Montgomeryová

Je reinkarnace faktem či mýtem a co pro nás znamená? pravdivost většiny životů popsaných během hypnotické regrese nelze dokázat. Pokud se jistá tvrzení ukáži jako pravdivá, pak je snazší přijmout i zbytek poskytnutého materiálu v této knize. Mé pocity z knihy: Je zde mnoho úchvatných příběhů. Veškerá slova jsou potvrzena. Lze se z této knihy dozvědět co se z duší děje po smrti a jak dlouho trvá než-li se znovu duše reinkarnuje. Dočteme se zde také, že dřívější význemné osobnosti jsou v tomto období mezi námi a s neuvěřitelnou přesností si pamatuji více než-li je nám doposud z jejich života známo. Mnohem více se dočtete v této vynikající knize, díky které mi bylo zodpovězeno mnoho otázek.

--------------------------------------------------------------------------------------

ObrazekUNIVERZÁLNÍ VĚDOMÍ - str. 106

Edgar Cayce

Tato knížka Vám prostřednictvím vzrušující cesty zpátky do historie až k samostatnému počátku stvoření pomůže Vaši jednotu objevit znovu. Odhaluje řadu cest vedoucích k jednotě, obsažených v orientálních učeních, v učení Ježíše, židovských patriarchů a starobylých Egypťanů. Seznámíte se s prehistorií tak, jak ji prezentují výklady Edgara Cayceho. Mé pocity z knihy: V této knize je velké množství odpovědí, vztahujících se k jednotě lidstva. Také mě velmi zaujaly kapitoly věnované Atlantidě a Lemurii. Jde zde o nalezení skutečného univerzálního vědomí.

--------------------------------------------------------------------------------------

ObrazekATLANTIDA - HLEDÁNI POTOPENÉHO VSÉTA - str. 89

Peter Michel

Tato kniha se snaží dokumentovat dosud známé výsledky a poznatky z výzkumů a vysledovat možné vztahy mezi současným lidstvem a zaniklou Atlantidou.

Mé pocity z knihy: Atlantida mě vždy přitahovala svým tajemstvím a také civilizací, která svou inteligenci využívala k tomu, aby bylo vše láskyplné, bohužel však nakonec tato inteligence byla obrácena negativním směrem, kvůli které Atlantida zanikla...Důvody, život obyvatel, proč došlo k záhubě a mnoho dalšího lze zde nalézt. Přesto, že kniha nemá mnoho stran, dokáže čtenáři podat inforamce, které si zalouží zamylšení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář