Jdi na obsah Jdi na menu

Věštecké sny

6. 9. 2007

ObrazekSny jsou vizí do budoucnosti? Fenoménem prorockých snů patří mezi nejrozšířenější typy nevysvětlitelných mentálních zážitků, o tom není pochyb. V říši divů lidské mysli je dosud ukryto mnoho tajemství, která vzdorují výzkumu a na které se ještě nenašly žádné nástroje poznání. Podivných případů se stalo mnoho a určitě je mnozí z nás znají i ze své „snové říše“.

 

Zvláštností také je propojení matky a jejího dítěte. Nejde jen o intuici, kterou většinou matky mají až nadprůměrně vyvinutou, ale také o věštecké sny.

Před mnoha lety se zdál paní M. sen, že její dvouletá dcera vypadla z balkónu. Okamžitě po snu se probudila a vůbec ji nebylo dobře. O několik dní později s věnovala domácím pracem, když ji zarazilo zvláštní ticho. Potichu se podívala do obývacího pokoje a v poslední chvíli strhla svou dceru zpátky z balkónu. Tím, ale ještě vše nekončilo. Neuběhly ani tři dny od této události , když z onoho balkónu vypadl pes paní M. který však na jeho okraj nikdy nechodil. Štěstím bylo, že bydleli ve druhém patře a všichni tuto událost ve zdraví přežili. Dceru však pozorně pani M. hlídala až do doby, než vyrostla z podoby, kterou měla ve snu.

 

Otázkou u věšteckých snů zůstává, zda nás mají varovat před něčím, čemu se dá zabránit. Ale hlavně, zda lidé dokáží uvěřit něčemu tak zvláštnímu, jak zvláštní tyto sny jsou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

žeby? - hluposti

4. 4. 2009 1:25

no, mne sa tiež niekedy snívajú také sny. neplnia sa do detailov.. ale niečo z nich áno.naposledy sa mi stalo, že sa mi snívalo, že sme si v robote premiestnili stoly a tlačiaren bola strašne daleko a nikto sme na nu nedočiahli a potrebovali sme ju..o dva dni sa nám v robote pokazila tlačiaren. su to hluposti nič doležité, ale takéto mávam sny..

pettunie - znám to

24. 9. 2008 11:20

Zdají se mi sny, které se časem splní do každého detailu a slova, které se v něm objeví. Někdy se splní druhý den, často ale i po několika letech. Naštěstí to nejsou žádné katastrofické sny, ale projeví se v nich důležité momenty z mého budoucího života, jenže... Když se mi zdají, tak vypadají jako hloupost, hovořím s lidmi, které jsem nikdy neviděla, na místech, kde jsem nikdy nebyla. Sny se mi zdají skoro denně, tak jak poznat, který je z budoucnosti. Vím to až, když se vyplní. Dřív jsem si připadala jako blázen, dnes se musím v těch situacích pousmát. Opravdu se to děje? Ano, děje vím to jen doufám, že mé nočí můry zůstanou jen můrami a nezařadí se do řady těch věšteckých. Tobě přeji to samé, aby ty špatné sny (které nikomu nepřeji) zůstaly jen ve snech!

s@š@ - sny

26. 8. 2008 11:45

mě se sny plní je to hrůza . třeba se mi zdá že se odřu na kole až do masa a málem do kosti a druhý den jedu na kole a odřu si koleno až do masa a málem do kosti !!

aneta - popřřáání

16. 1. 2008 9:20

máš hustej blog....