Jdi na obsah Jdi na menu

Jasnovidci a předpovědi

20. 8. 2007

Někteří lidé berou každou předpověď smrtelně vážně, jiní s pohrdavým úsměvem. Ti kteří prorokům důvěřují, vědí, že fakta a podrobné popisy v předpovědi jasnovidců nemohou být dílem náhody.

Když badatelé rozšifrovali staré zápisy indiánů Hopi, přečetli z nich všechny historické události, které se odehrály ve 20 stol., včetně „ohnivé koule, která zničí vesnice z kamene“, tedy atomové bomby. Předpovídání budoucností (prekognice) je těžké konfrontovat se skutečností. Ale vize, týkající se minulosti, je možné ověřit. Pohled do minulosti (retrognice) např. umožnil skupině amerických jasnovidců odhalit významné archeologické objevy. Díky nim se v Alexandrii podařilo najít několik objektů z doby Ptolemaia I.

Slavný jasnovidec Otec Klimuško předpovídal, že kardinál Wojtyla se stane papežem a mnoho jiných věcí. Americký psychotronik  Rives experimentoval s tím , zda existuje absolutní poznání obsažené v neviditelné energii.

Obrazek

Rives tvrdí, že naše podvědomí čerpá vědomosti z vesmírné kroniky Akaša po celý život. Proto je lehčí osvojit si to, co již odedávna existuje, protože jde jen o „sáhnutí“ po informacích skrytých v podvědomí. Podle něho mají jasnovidci schopnost kontrolovaně se spojovat s touto kronikou.

Díky svým neobyčejným schopnostem se Nostradamus stal jasnovidcem „všech časů“. Předpovídal smrt králů, francouzskou revoluci, napoleonské války, či druhou světovou válku, výběr slovanského papeže, ale i konec úřadu papeže. Problém je pouze v tom, že proroctví Nostradama byla psána tzv. zeleným jazykem alchymistů, který dodnes nikdo nedokáže bezchybně rozluštit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář