Jdi na obsah Jdi na menu

Duchové přírody

1. 9. 2006

ObrazekProč je nám dobře v přírodě?

Proč mnozí z nás objímají stromy a čerpají z nich energii, klid a duševní vyrovnání?

Protože stromy jsou živoucí bytosti a každý má svého ducha. Proč se, ale v noci necítíme v lese dobře? Říká se totiž, že duchové své stromy v noci na malou chvíli opouštějí. Nemusíme se jich však bát, duchové jsou lidem obvyklé příznivě nakloněny, což vlastně sami cítíme při objímání oblíbených stromů. Přírodní duchové se nacházejí všude. V kamenech, zemi, vodě, ohni, vzduchu. Žijeme proto s nimi v souladu a pokoře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Klára - had

3. 11. 2009 15:28

Dobrý den, moc by mne zajímalo,jaký je rozdíl mezi hadem BURIEL a BARBUEL.Děkuji za odpověď.

vanasi - stromek

21. 1. 2009 14:17

ahoj,ja mam svuj veliky strom.popisu pocity.kdyz prijdu poklonim se mu a vyjadrim soucit a pokoru. pak ho obejmu a prosim o leceni a poznani. minule mi vykreslil na celo placatou osmicku_ co to znamena? take mi rekl, ze se pri odchodu od nej nesmim dotykat jinych stromu. nohy vzdy citim jako by se mi rozpoustely do zeme. jak mam uzrit duchy prirody? porad je nevidim.

Ráchel - "Duchové přírody existují!"

26. 3. 2007 22:43

Milá Janinko, jak stránky Ludmilky, tak i Tvé jsou překrásné, prozářené láskou a světlem. Nenech se zastavit jakoukoli kritikou, kterou jsem měla možnost si přečíst. Duším, které nejsou naplněné shovívavostí,chybí klid a trpělivost, k nimž postupně dojdou,což Ty sama také nejlépe víš.
Duchové přírody nás provázejí na každém kroku, stačí jim jen v klidu naslouchat. Při mém prvním setkání s tímto duchem, jako první mě na něj upozornila naše 8mi letá fenka. Během dne zareaguje na každého kolemjdoucího, ovšem, ´pokud jsme na procházce poblíž stromu, který si nás vybral, vždy se zastaví a buď v klidu sedí, nebo leží a tiše naslouchá. Je jí jedno, kdo kolem prochází. Není to žádnou únavou, jak by si někteří mohli myslet. Je to skutečně kousek v lese za domem. A pocity jsou úžasné. Nechce se mi pohnout, abych nepřekazila ten silný tok energie, která mne prostupuje. Skutečně nepopsatelné. Jen na okraj bych chtěla podotknout, že není možné, tak ani jako v tomto pozemském životě, pouze brát, měli bychom i dávat. Poděkování by nemělo být opomenuto. Mnoho láskyplných výprav a setkání. Ráchel

Ludka.B - ,,Duchové přírody existují !"

10. 11. 2006 18:12

,,Jajko, ten kdo umí rozmlouvat s duchy přírody je velkým znalcem a toho já si vážím a Ty jistě také!"
,,Ale mnoho lidí si myslí, že duchvé přírody nejsou a že to jsou jen samé báchorky, ale oni se mýlí - znají jen svět hmoty - co si neumí ohmatat a nebo nevidí, tak to prostě zavrhnou, ale chyba lávky ! Není však řečeno, že to, co nevidíme a necítíme - neexistuje ! Ba naopak - všechno má své meze a kouzlo... Kdo je vnímavý a sám k sobě schovívavý a k druhým úslužný - má ten obrovský dar - rozumět a porozumět něčemu nevidanému a kouzelnému. Tak to prostě - lidově řečeno -funguje !" Pa Pa pozdravuje Tě Ludka.B